Fascination About istanbul petek servisi

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %100 müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

Peteklerin içinde zamanla tortular birikir ve peteklerin içinde sıcak su dolaşamaz. ve petek ısınmaz

Ankara’nın En iyi profesyonel iş arkadaşlarımızla çalışmaktayız Ankara’nın her yerine servisimiz bulunmaktadır…

Erzurum’a yeni bir sistem geldi kombi peteklerinizi sökmeden profesyonel makina ile ilaçlama ve temizleme detaylı bilgi için arayınız

Kombi çalışıyor fakat bazı petekler neden ısınmıyor. Hem kombi kullananlar hem de merkezi sistemi kullananlar küçük bu tarz problemler yaşıyor. Peteğinin yarısı ısınır veya petekler aynı ısınmıyor ise konunun devamında sizlere gerekli açıklama yapılacaktır.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

Eski kombiniz yakın petekler ısıtıyor kombiye uzak petekler ısınmıyor mu ? Bütün petek servisi petekler ısınmıyor ? Örnek: son odanızı yatak odası olarak farz eder isek ya tamamı yada üst kısmı sadece ısınıdır.

Öncelikle petek ve radyatör temizleme işi bilinçli şekilde ve uygun ekipmanlarla yapılmalıdır. Uygun ekipman olarak da kaliteli bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

petekler altı ısınmıyor ise büyük bir ihtimal istanbul petek servisi peteklerde hava olabilir. bu durumda petek ya tamamen ısınmaz yada petek servisi altı sıcak olmaz

Öceeden randavulu hayat akışınızı engellemicek derecede mümkün olgunca hızlı ve sizleri memnun bırakarak kaliteli bi şekilde siz değerli müşterilerime hizmet vermek şahsi sorumluluğum petek servisi dur

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi istanbul petek servisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Merhabalar kısaca özetleyeyim 30dk ile 90 dk içerisinde kombi + petek bakımınızı halıları kaldırmadan koltukları çekmeden leke izi kalmadan peteklerinizin maksimum performansda çalışmasını sağlarım belli bi fiyat ile girip şu eksik bu eksik diyip binlerce lira alan dolandırıcılardan değilim....

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

İstanbul’da radyatör petek temizliği hizmeti alırken dikkat etmen gereken diğer konu ise petek temizliğini kış aylarından önce yaptırmaktır.

Report this wiki page